Odlične vesti za "delije" pred derbi

Autor:

Sport

09.04.2018

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda će za duel sa večitim rivalom Partizanom (subota, 18.30) biti jača za Mičela Donalda, a možda i za Vujadina Savića.

RepublikaFoto: ST/D.KADIĆ
Mičel Donald

Holandskom vezisti bi prema pisanju "Novosti", u ponedeljak trebalo da se priključi radu sa ekipom, pa će imati dovoljno vremena da se u potpunosti pripremi za subotnji meč sezone. 

Donald je, posle pauze od tri sedmice, zbog srčanih smetnji, u trenažnom procesu već šest dana, a prethodnu nedelju iskoristio je za vraćanje u fizičku formu, pa navijači mogu da odahnu, biće u konkurnciji za duel sa Partizanom.  Zvezdin vezista je poslednji prvenstveni meč u crveno-belom dresu odigrao je prvotiv Vojvodine (7. mart) u Novom Sadu, kada je bio strelac prvog gola na utakmici.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Vujadin Savić

Blizu povratka je i reprezentativni štoper Vujadin Savić, da li će biti spreman za okršaj sa komšija biće pozanto tokom narednih dana. 

Predstojeći 157. "večiti" derbi igra se u subotu od 18.30, a Crvena zvezda ovaj meč dočekuje sa šest bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading