Alegrijev plan da za revanš sa Realom

Autor:

Sport

09.04.2018

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb je spojio prošlogodišnje finaliste Lige šampiona u 1/4 finalu takmičenja, a kako je Real sve karte bacio na ovo takmičenje, bilo je jasno da je pred "Starom damom" težak zadatak, što se pokazalo i u prvom meču dva rivala s obzirom da je u Torinu bilo 3:0 za branioce "Ušatog" trogfeja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Masimilijano Alegri

Revanš u Madridu je na programu u sredu od 20:45h, a Masimilijano Alegri neće moći da računa na suspendovane Rodriga Bentankura i Paulo Dibalu.

Tako će italijanski stručnjak najverovatnije promeniti formaciju, očekuje se da zaigra 4-2-3-1 ili 4-3-3, a u obe varijante će se mesto u startnih 11 definitivno naći za Mandžukića, Iguaina, Kvadrada i Daglasa Koštu.

Ostaje da se vidi da li će Matuidi krenuti sa klupe, a jasno je i da Federiko Bernardeski neće moći da igra, kako još uvek nije spreman.

Pred Juventusom je zaista jako težak zadatak, videćemo da li mogu da prirede prvorazrednu senzaciju i na "Bernabeu" nadoknade veliki minus iz Torina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading