GVARDIOLI 23.000.000 EVRA DA IZBACI LIVERPUL!

Sport

10.04.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu sjajni dani iza ekipe Mančester sitija, a priliku da se uzdignu iznad svega što ih je snašlo imaće večeras u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Liverpula, gde će morati da nadoknade 3:0 iz prvog susreta u gostima (20.45, Arena 3).

Motivisan do neba: Menadžer Mančester sitija

Raspoloženje nije baš sjajno u redovima tima španskog stručnjaka Pepa Gvardiole jer su u subotu propustili da proslave titulu Premijer lige pošto su ispustili pobedu nad gradskim rivalom Junajtedom (3:2). Istina, tvrdili su svi do jednog da za trofej ima vremena i da su fokusirani na Ligu šampiona, a to su ozbiljno shvatili i bogati šeici, vlasnici kluba, pa su se sastali sa Gvardiolom i ponudili mu povećanje plate na čak 23.000.000 po sezoni ako eliminiše "redse".

- Moramo odigrati skoro savršenu utakmicu da bismo prošli dalje. Poznajemo se dobro sa Liverpulom. Ne smemo odustati ni ako primimo gol. Mnogo puta smo to uradili, možemo u kratkom periodu stvoriti dosta prilika i postizati golove - osetio se optimizam iz Gvardiolinih reči.

Potencijalnom platom popularni Pep bi postao najplaćeniji trener, ali činjenica je da taj novac neće dobiti na lepe oči, već se očekuje da napravi čudo i izbaci tim raspoloženog nemačkog stručnjaka Jirgena Klopa. Eliminacija Liverpula bi sigurno samo još više omekšala bogate šeike.

Ipak, slavni klub s Enfilda predvođen harizmatičnim stručnjakom ne planira da se opusti nijednog trenutka. Štaviše, i te kako su oprezni.

Razbio građane: Salah postigao prvi gol na Enfildu

- Gvardiola uvek ima timove koji prave odlične odluke, spremni smo za novi dvoboj - kratko i jasno je poručio Klop neposredno pre meča, stavljajući do znanja da ništa ne prepušta slučaju.

Slično razmišlja i Džejms Milner, nekadašnja uzdanica Sitija.

- Znamo da mnogo stvari može da utiče na sam meč, ali verujem da smo u dobroj poziciji. Ipak, svesni smo da nije gotovo. Oni su poseban tim koji je dobar u napadima i moraćemo da budemo spremni da se branimo u nadi da ćemo postići gol - objasnio je vezista "crvenih".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading