Babić: U odličnom smo raspoloženju, jedva čekamo derbi!

Autor:

Sport

10.04.2018

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Crvene zvezde Srđan Babić izjavio je pred 157. večiti derbi da je ove sezone možda i bilo važnijih utakmica u Ligi Evrope, ali da je meč protiv Partizana nešto posebno.

RepublikaFoto: Starsport
Babić: Očekujemo veliku pomoć naših navijača

- Nastavljamo gde smo stali, u odličnom ritmu i raspoloženju. Bili smo izuzetno efikasni u prethodne dve utakmice, dali smo osam golova i to nam je sigurno najbolja uvertira za derbi. Derbi je zaista posebna utakmica. Sada dolazi u takvom trenutku da možda i rešava sezonu, što joj daje dodatnu važnost.To je utakmica u kojoj ne može da se ide na nerešeno, želimo trijumf i siguran sam da ćemo uz pomoć naših navijača uspeti u tome - rekao je Babić za klupski sajt. 

Zvezdin štoper ističe da je u ovakvim mečevima daleko važnije psihička od fizičke pripreme.

- Mi smo fizički potpuno spremni, odlično radimo, naporno treniramo i što se toga tiče siguran sam da smo u vrhunskoj formi. Zato smatram da je najvažnije da uđemo hladne glave u meč, znamo koliku težinu nosi sa sobom i koliko nam je pobeda bitna. Atmosfera, huk naših navijača sa tribina će nam sigurno pomoći - dodaje Babić. 

On je dodao da jedva čeka da meč počne zbog atmosfere koju navijači prave za ovakve mečeve.

- Bilo je velikih evropskih utakmica ove sezone, zaista su nam svima ostale u lepom sećanju, ali ipak je večiti derbi nešto posebno. Važno nam je da započnemo novi niz pobeda u večitim derbijima, uvek smo u borbi za prvo mesto sa Partizanom i zato smo odlučni da pobedimo kako bismo dokazali da smo najbolji u zemlji - zaključuje Babić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading