Red, rad i disciplina: Milojević zatvorio treninge za javnost do derbija

Autor:

Sport

11.04.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević zatvorio je ovonedeljne treninge za javnost kako bi u miru i tišini pripremio ekipu za 157. "večiti" derbi.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Novinari do subotnje utakmice neće imati priliku da prate rad Zvezdinog tima i uzimaju izjave nakon treninga ali su tribine pomoćnog terena stadiona "Rajko Mitić" u utorak su posetile pojedine klupske legende i ljudi koji se nalaze u sportskom sektoru i rukovodstvu.

Rad Zvezdinih fudbalera sa tribina su posmatrali počasni predsednik Dragan Džajić i sportski direktor Mitar Mrkela, ali i doskorašnji kapiten ekipe Aleksandar Luković koji se na kraju prošle sezone povukao i okačio kopačke o klin.

Svakako da podrška klupskih legendi godi igračima uoči utakmice koja bi mogla da odluči pitanje prvaka, a videćemo da li je neko od posmatrača dao i neki savet izabranicima Vladana Milojevića.

 

Zvezdina legenda danas na treningu #dragandzajic #fkcz #czv #crvenazvezdafk

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Apr 10, 2018 at 8:56am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading