Statistika ne laže, evo u čemu je Kolarov najbolji u LŠ

Autor:

Sport

11.04.2018

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kolarov je letos stigao u Romu, kao otpisani igrač Mančester sitija, za svega nekoliko miliona evra. Osam meseci kasnije, kapiten reprezentacije Srbije najzaslužniji je za plasman Rome u polufinale Lige šampiona.

Aleksandar Kolarov

Iako nije postigao pogodak protiv Barselone, uostalom to nije ni njegov osnovni zadatak, Srbin je uradio sve ostalo što se očekuje od iskusnog defanzivca, ali i ofanzivnog beka u formaciji 3-5-2.

Statistika kaže sledeće - iako ga mnogi kritikuju da je prespor, da ga je vreme pregazilo, Kolarov je igrač sa najviše pretrčanih kilometara ove sezone u Ligi šampiona!


Kolarov je na dosadašnjih 10 utakmica pretrčao 106,76 kilometara, odnosno u proseku 10,68 po utakmici!

Samo jedan igrač može da se pohvali da je makar blizu Aleksandru Kolarovu, a to je Aleks Sandro sa 98,768 km, ali sa utakmicom manje, pošto večeras gostuje Real Madridu.

Kolarov je u svojoj 32. godini pokazao da je kao vino, da sada koristi svoje iskustvo i da na terenu ume da sakrije svoje mane, i istakne vrline u prvi plan.

Mesi, Inijesta, Luis Suarez i drugovi sinoć su to najbolje osetili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading