Srbin menja Srbina u Njukaslu?

Autor:

Sport

11.04.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski listovi "A Bola" i "Rekord" prenose informaciju da bi fudbaler Benfike mogao da zameni Aleksandra Mitrovića u Njukaslu, koji se najverovatnije neće više vraćati na "Sent Džejms Park".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jović gotovo redovno postiže golove u poslednje vreme

U pitanju je Luka Jović koji je letos došao na dvogodišnju pozajmicu u Ajntraht iz Frankfurta iz Benfike, a nemački klub ima opciju da ga otkupi za 12,5 miliona evra ukoliko budu zadovoljni njegovim igrama, a nema sumnje da nisu.

Međutim, pojavila se opcija da Ajntraht uplati ovaj novac portugalskom velikanu, pa da onda preproda našeg napadača za daleko veći novac u Englesku. Pominje se da je Njukasl spreman da plati oko 20 miliona evra za usluge srpskog Falkaa, a navodno će novac obezbediti od prodaje Aleksandra Mitrovića Fulamu.

Pitanje je samo da li bi Jović bio voljan da ode kod Rafe Beniteza nakon vrlo negativnog iskustva koje je imao Mitrović na severu Engleske, pa nije izvesno da bi mladi fudbaler imao bolji tretman, a sigurno je da ne bi imao ništa protiv da još godinu dana ostane u Nemačkoj, gde se vrlo dobro uklopio u tim Nike Kovača ove sezone.

Najbolje stvar u svemu je što su oba špica u odličnoj formi pred  Mundijal u Rusiji i što bi Srbija mogla da ima ofanzivni arsenal daleko ubojitiji nego što je to bio slučaj jesenas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading