(VIDEO) Ronaldo: Bio je penal!

Autor:

Sport

12.04.2018

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Reala Kristijano Ronaldo tvrdi da je engleski sudija Majkl Oliver pravilno postupio kada je u 93. minutu revanš meča 1/4 finala Lige šampiona protiv Juventusa dosudio penal za madridski klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo slavi sa navijačima pobedu protiv Juventusa

Real je u Torinu slavio sa 3:0. Juventus je u revanšu u Madridu do 93. minuta vodio 3:0. Međutim, Oliver je u 93. minutu pokazao na penal, nakon starta Benatije nad Vaskesom.

Fudbaleri gostiju su žestoko protestovali, a kapiten Juventusa Đanluiđi Bufon je isključen. Kada se gužva smirila, Ronaldo je u 97. minutu pogodio iz penala za 1:3.

- Nije mi jasno zašto su se igrači Juventusa bunili. Bio je to klasični, čisti penal. Lukas je oboren s leđa. Da nisu prouzrokovali penal, postigao bi gol - kazao je Ronaldo.

Portugalac je preuzeo odgovornost da izvede penal.

- Uzbuđenje je raslo, puls se povećao, ali smirio sam se, udahnuo duboko i pogodio. Bio je ovo odlučujući momenat. Svašta može da se desi u polufinalu, nismo ovde igrali dobro, ali smo izvukli pouku - rekao je Ronaldo i dodao:

- Patili smo, ali ovakvi mečevi jačaju. Niko nam ništa neće pokloniti, moramo da se borimo do kraj. Naučićemo nešto iz ovoga. Ovo je lekcija za nas. U fudbalu ništa ne dobijate 'zdravo za gotovo'. Morate da se borite do kraja. Mogli smo da postignemo još golova, ali su Juve i Bufon odradili odličan posao.

Sa Ronaldom se složio Lukas Vaskez i istakao da je sudija Oliver doneo ispravnu odluku.

- Bio je penal, Ronaldo je centrirao, imao sam loptu i kada sam hteo da šutnem, dobio sam udarac sa leđa i pao sam. To uopšte nije ni upitno. Normalno je da će iz Juventusa da protestvuju, bio je poslednji minut - poručio je Vaskez.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading