Tavamba: Sve ćemo dati da pobedimo Zvezdu

Autor:

Sport

12.04.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Kamerunac Lenadre Tavamba izjavio je da će crno-beli učiniti sve da pobede Crvenu zvezdu u predstojećem "157. večitom derbiju".

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Tavamba je pre godinu dana dao gol Zvezdi

Zvezda će u subotu na svom terenu dočekati Partizan u 31. kolu Superlige Srbije, odnosno prvom kolu plej-ofa.

- Kada sam došao u Partizan mnogo se pričalo o derbiju, jedva sam čekao da vidim atmosferu. Navijači su nas nosili, utakmica je završena 1:1 i bio sam srećan što sam igrao. Imam dobre asocijacije na to, nadam se da će ovaj derbi biti bolji. U svaku utakmicu ulazim motivisan, a ova je važnija jer je derbi. Moramo da pobeđujemo da bismo ih stigli na tabeli - rekao je Tavamba i dodao:

- Ovo je jedna od najvažnijih utakmica, pošto igramo protiv direktnog protivnika. Sve ćemo dati da pobedimo. U prošlom kolu nisam bio strelac, a želeo sam, nadam se da ću u narednoj dati gol. Imamo kvalitet da sve pobedimo, sve je moguće, to smo videli prošle godine, a nadam se da ćemo i ove usrećiti navijače.

Partizan je pre godinu dana u "154. večitom derbiju" pobedio Zvezdu 3:1, a Tavamba je postigao jedan gol. Navijači Partizana su potom smislili pesmu o kamerunskom napadaču.

- Uvek dajem sve od sebe da pobedimo i da navijači odu kući srećni. Jasno je da je Zvezda ozbiljan protivnik, ne znam mnogo o njenim igračima, ali najvažnije je šta mi možemo da uradimo kao tim. Ako motivacija bude kao u prethodnim utakmicama, biće u redu - istakao je Tavamba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading