Alegri nakon afere penal: MORAMO IZ SVEGA DA IZAĐEMO JOŠ JAČI!

Autor:

Sport

12.04.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Juventusa Masimilijano Alegri nije želeo da komentariše odluku sudije da dosudi penal Real nekoliko sekundi pre kraja susreta, kada je meč trebalo da ode u produžetak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alegri: Bufon je rekao da nije bio penal!

Ronaldo je zatresao mrežu u 97. minutu nakon burnih protesta fudbalera Juventusa, a Portugalac je bio neumoljiv sa bele tačke i poslao Real pomalo nezasluženo u polufinale Lige šampiona.

Igrači su se obrušili na glavnog sudiju meča Olivera, a golman Đanluiđi Bufon je zbog oštrih protesta čak dobio i crveni karton, pa je na teren morao da uđe golman Vojčel Ščešni.

- Ne želim da donosim sud o onome što je sudija dosudio“, istakao je Alegri i dodao:“Sinoćnji penal je faktički vrlo sličan situaciji koja se desila u prvoj rundi Huanu Kvardradu. Još tada sam rekao da će taj incident odlučiti dvomeč.

Bez obzira na to što se pomirio sa situacijom veoma bolnom za sve ljubitelje Juventusa, Alegri pomalo žali za produžecima.

- Zaslužili smo barem da odemo u produžetke. Imali smo još dve spremne zamene, koje su mogle da izguraju tih pola sata protiv Reala - istakao je 50-godišnjak i dodao da Juventus sada mora da se fokusira na druge stvari.

- Moramo da odemo kući i da se fokusiramo na Seriju A. Moramo da budemo jači od svega što se desilo i da dopustimo da nas ojača“

Upitan šta je Bufon kazao sudiji, posle čega je isključen, Alegri je bio kratak.

- Bufon je rekao:‘Nije penal‘ - zaključio je Alegri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading