ĐUBRE ENGLESKO, KOLIKO PARA SI UZEO?

Autor:

Sport

13.04.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đubre englesko, koliko su ti novca dali da nas izbaciš iz Lige šampiona? Ovako su reagovali fudbaleri Juventusa na sramnu odluku engleskog sudije Majkla Olivera (33) da Realu pokloni penal i plasman u polufinale elitnog takmičenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

"Stara dama" je posle 0:3 u Torinu odigrala maestralan meč u Madridu i do sudijske nadoknade vodila sa 3:0. Odluku da se u produžetke ipak ne ode doneo je Englez posle kontakta Benatije i Lukasa Vaskeza u petercu. Štoper Juvea Đorđo Kjelini pitao je Olivera koliko su mu platili, mlateći šakom ispred igrača Reala, aludirajući da su izdvojili novac za plasman među četiri najbolja tima na Starom kontinentu.

CINIČNI AMATER

Nije pomoglo, arbitar je napravio još veću grešku kada je dao crveni karton Đanluiđiju Bufonu zbog protesta iako je Italijanova reakcija bila sasvim prirodna zbog svega što se prethodno dogodilo. Legendarni čuvar mreže nije štedeo Olivera, rekavši da nije ljudsko biće i da, umesto srca, ima kantu za đubre.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ne sme sudija da bude ciničan do te mere da uništi rad cele ekipe. Ljudsko biće ne može na onakav način da izbaci jedan tim iz takmičenja. Ako nema karaktera da se pojavi na terenu i sudi kako valja, onda mu je mesto na tribinama pored supruge i dece, da pije sprajt i gricka pomfrit. Tamo gde bi trebalo da mu bude srce Oliveru stoji kanta za đubre! Njegova odluka pokazuje da je nesposoban. Da nema osećaj za igru. Nema osećaj za je*eno ništa. Znam šta je video. Video je sumnjivu situaciju. Ne možete nekome svirati penal u 93. minutu, a nekome ne iako se isto desilo u prvoj utakmici - pričao je vidno uznemireni Bufon.

Moj stav

Masimilijano Alegri, trener Juventusa: 

Dve sudijske greške su nas koštale polufinala. U Torinu nam nisu svirali penal nad Kvadradom.

REAL ZASLUŽIO

Golman Juventusa sportski je priznao da su Madriđani bili bolji rivali kada se u obzir uzmu obe utakmice.

- Tim je dao sve od sebe, ali ljudsko biće ne može da uništi snove o neverovatnom povratku jednom sumnjivom odlukom. Real Madrid je zaslužio da prođe u polufinale kad se ima u vidu prikazano u oba susreta. Želim mu sve najbolje. Uvek mi je bila čast da igram protiv ovog kluba, ali, objektivno, zaslužili smo makar produžetke - kazao je Bufon.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading