Menadžer Levandovskog otkrio: OVA TRI KLUBA MOGU DA GA KUPE...

Autor:

Sport

12.04.2018

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najuticajnijih fudbalskih menadžera u Evropi Pini Zahavi otvoreno je pričao za poljsku emisiju "Sportski pregled" o mogućem odlasku Roberta Levandovskog ovog leta iz Bajerna.

RepublikaFoto: twitter.com/DeadlineDayLive
Levandovski je odavno prevazišao Bundesligu

Zahavi je prošlog leta realizovao transfer Nejmara iz Barselone u PSŽ koji je uzdrmao Evropu, a sada je spominjao mogućnost nove kapitalne transakcije u svetu fudbala.

Prvo je Zahavi ispričao kako je tekla priča u vezi sa odlaskom brazilskog superstara u Francusku.

- Nejmar je shvatio šta je najvažnije za njega. U fudbalu postoje tri superstara: Mesi, Ronaldo i Nejmar. Ne mogu da igraju za jedan klub. Na Nou Kampu Brazilac bi i dalje bio broj dva iza Mesija. Slobodni udarce, penali, sve izvodi Leo. Nejmar je došao u Španiju kao mlad igrač, razvio se i sada je top. Ima 26 godina i osam ili devet sezona na top nivou. Trebala mu je sloboda, a PSŽ ima velike ambicije. Pre Nejmara niko nije gledao francuski fudbal, njegov dolazak je i to promenio - tvrdi Zahavi. 

Zahavi je zatim izjavio da postoji više opcija koje su moguće u slučaju Roberta Levandovskog ovog leta.

- Prvo, Robert je najbolji napadač na svetu i ne postoji bolji golgeter od njega u ovom trenutku. Ima neverovatan njuh za gol, za kretnju, postavljanje, ma sve. Ne zavaravam se, njegov transfer će biti teška i delikatna operacija. Sazreo je, ima 29 godina i tri titule najboljeg strelca u Bundesligi i treba mu novi izazov. Postoje tri kluba koji su u ovom trenutku u mogućnosti da ga dovedu, a to su Real, Čelsi i Pari Sen Žermen. Ali, zna se i stav Bajerna i treba ih nagovoriti da puste Roberta, naravno za pravu cenu  - zaključio je Zahavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading