Milojević pred derbi: Zvezda je spremna za Partizan! U plej-of krećemo od nule!

Autor:

Sport

13.04.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da njegova ekipa u predstojećem 157. "večitom derbiju" sa Partizanom mora da zaboravi bodovnu prednost koju ima na tabeli.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević uoči meča sa Partizanom

Crvena zvezda uoči starta plej-ofa ima šest bodova više u odnosu na drugoplasirani Partizan.

- Početak je plej-ofa. U njemu su sve ekipe zasluženo. Takmičenje u regularnom delu bilo je samo zauzimanje pozicija. Mi ulazimo sa prve pozicije, ali treba zanemariti prednost koju imamo, jer počinjemo od nule - rekao je Milojević.

On je govorio i o sistemu takmičenja.

- Korist od podele bodova imaju sve ekipe osim prvoplasirane. Možda je sistem dobar ali gubitnik je onaj koji je bio prvi. Ovi ostali, od drugog pa do poslednjeg mesta, svi imaju koristi - rekao je on.

Trener crveno-belih naveo je da ima sve igrače na raspolaganju.

- Imam dileme oko sastava tima. Od 23 i 24 igrača samo 18 mogu da prijavim. Svi dobro rade, shvatili su da svoj kvalitet ubacuju u kolektiv. Ne mogu da predvidim kakva će biti forma. Ponekad imamo dobru igru ali nemamo rezultat a svi znamo da tim živi od rezultata - naveo je trener Zvezde i dodao da je "večiti derbi" specijalna utakmica sa mnogo naboja.

On nije želeo da komentariše to što će utakmicu suditi Danilo Grujić.

Milojević je rekao da on gleda samo svoju ekipu i da ne razmišlja o rivalu.

- Uvek raduje dobra forma. Neki put i levi bek može da reši utakmicu. Naravno da je dobro kada napadači postižu golove, oni žive od toga. Ali može i neki drugi igrač da dodje do izražaja, a neka to sutra budu odbrambeni igrači. Neka oni urade svoj deo posla i reše utakmicu - rekao je Milojević, koji će protiv Partizana po 50. put sedeti na klupi Crvene zvezde.

- Nisam znao za taj podatak. Jako mi je drago zbog toga, svaki jubilej je veoma prijatan i značajan - rekao je Milojević.

Na pitanje novinara da li pobeda donosi titulu jer bi u tom slučaju razlika u odnosu na Partizan iznosila devet bodova, Milojević je izbegao odgovor.

- Reći ću sutra posle utakmice - oprezan je trener crveno-belih.

Utakmica između Zvezde i Partizana biće odigrana u subotu od 18.30 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading