Silni Zemun protiv Bačke

Autor:

Sport

13.04.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Zemuna su na domaćem terenu savladali OFK Bačku rezultatom 3:0 (1:0) i potpuno zasluženo upisali prva tri boda u plej-aut fazi Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje Zemunaca

Zemun je poveo već iz prog udarca ka protivničkom golu. Miljan Vukadinović je primio loptu na levoj strani, povukao je ka sredini terena i sa nekih dvadeset metara sjajno šutirao i postigao fantastičan gol!

Drugo poluvreme bilo je sadržajnije od prvog tako da se nije dugo čekalo na novi gol. Domaćin utakmicu prelomio u 68. minutu posle kornera koji je izveo Nikola Petković. Iako nije najbolje "napao" loptu Nenad Cvetković je uspeo da je zahvati dovoljno dobro da bi ona završila u mreži.

Posle drugog gola Zemuna na terenu je postojala samo jedna ekipa. OFK Bačka nije uspevala da zbije redove pa ne čudi što je na 13 minuta pre kraja Miljan Vukadinović drugim golom na meču postavio konačan rezultat.


Domaćin se svakako nije previše žalio zbog toga jer je uz tri postignuta gola upisao trijumf i tri boda koja mu garantuju ostanak na prvom mestu plej-aut tabele i nakon 31. kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading