KLOP: Pomislio sam "jupi", impresioniran sam Rominom igrom

Autor:

Sport

13.04.2018

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da bi njegov tim imao šanse u polufinalu Lige šampiona i da je za protivnika izvukao madridski Real ili minhenski Bajern.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Redsi će u borbi za finale elitnog takmičenja igrati sa Romom, koja je, bar na papiru, slabiji rival u odnosu na španskog i nemačkog predstavnika.

Ipak, Klop upozorava na kvalitet Rimljana.

- Moja reakcija nije bila "jupi", dobili smo Romu, a ne Real ili Bajern. Kojeg god protivnika da smo dobili imali bismo šanse, tako da imamo priliku i protiv Rome - istakao je Klop, a potom izneo niz pohvala na račun rimske Vučice:

- Ako bilo ko misli da smo imali sreće na žrebu, ne znam kako da pomognem toj osobi. Takvi ljudi očigledno nisu gledali mečeve sa Barselonom. U prvoj utakmici rezultat (4:1 za Barsu) nije bio merilo dešavanja na terenu, da bi smo u drugoj videli neverovatnu Romu. Neverovatno je šta su uradili! Mogli su da pobede sa četiri ili pet nula. Impresioniran sam njihovom igrom.

Centralna figura dvomeča će sigurno biti Mohamed Salah, koji je upravo iz Rome stigao u Liverpul prošlog leta.

- Roma ima fantastičnu sezonu bez Salaha. Gde bi bila da je i on u tom timu? Biće zanimljivo za njega, ali pažnja je usmerena ka njemu protiv koga god da igramo. Biće ludo u Rimu, možete da se kladite u to - zaključio je Klop.

Prvi duel polufinala igra se 24. aprila na Enfildu, dok je revanš osam dana kasnije u Italiji.

U međuvremenu, Redse očekuju mečevi u Premijer ligi, a prvi sledeći igraju već u subotu od 18,30 (SK 1) protiv Bornmuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading