OGORČENJE U ČUKARIČKOM: Bruka i sramota!

Autor:

Sport

14.04.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćni trener Čukaričkog Vidak Bratić izjavio je da je "bruka i sramota" ono što se desilo u današnjoj utakmici protiv Radničkog.

RepublikaFoto: Starsport
Čukarički je na svom terenu poražen od Radničkog

Radnički je slavio sa 3:2 u meču 31. kola Superlige Srbije, a Čukaričkom su isključena dvojica igrača i pomoćni trener Dragan Šarac. U završnici utakmice igrači Čukaričkog su na kratko nezadovoljni suđenjem seli na teren.

- Prvo poluvreme ću da komentarišem. Bila je prava derbi utakmica trećeg i četvrtog na tabeli, odigrali smo onako kako smo želeli i zasluženo smo vodili na poluvremenu. Posle toga, drugo poluvreme režiseri su režirali svoju režiju. Ovo danas što smo videli u srpskom fudbalu, i ja koji se profesionalno bavim njime 25, 26 godina, ovo nisam doživeo. Mislim da Srbiji i fudbalu ovo više ne treba, jer ovo je bruka i sramota - rekao je Bratić.

On je naveo da vlasnik kluba treba da "digne ruke od svega".

- Gazdi koji daje svoje pare i pošteno plaća svaki dinar i porez državi, kažem da uzalud daje pare i da treba da digne ruke od svega. Meni je žao što sam ovako rekao, ali razočaran sam, ovo mi se nije desilo u igračkoj, a evo sada ni u trenerskoj karijeri. Radnički je klub sa tradicijom, veliki klub, ni njima ni nama ovo ne treba. Mislim da ni oni nisu za to krivi, to je neka druga priča - dodao je Bratić.

Bratić je rekao da su igrači razočarani.

- Nije im lako, imamo težak raspored i ne znam kako ćemo uspeti da ih vratimo na pravi put. Nisu verovali, ali sada su se uverili u sve to. Srpski klupski fudbal polako ali sigurno posrće - naveo je Bratić.

Osvrnuo se Bratić i na povredu Darka Zorića koji je izašao već u 7. minutu utakmice.

- Zorić je izgleda slomio vilicu ili mu je pomerena. Dobio je lakat u lice, ali, eto, sudija to nije video - poručio je Bratić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading