KONTE: Da završimo sezonu na najbolji način

Autor:

Sport

14.04.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Antonio Konte bio je zadovoljan posle pobede nad Sautemptonom 3:2 u 34. kolu Premijer lige, i to pošto je njegov tim gubio 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte

- Dobra pobeda, bilo je važno videti pravi duh, strast i entuzijazam u drugom poluvremenu. U prvom delu igre ne samo da nismo dobro igrali, nego su oni igrali i u jačem tempu. Bio sam veoma razočaran, ali moramo da budemo zadovoljni drugim poluvremenom - rekao je italijanski stručnjak i dodao:

- Najvažnije je u svakoj utakmici igrati sa strašću i da se borimo do kraja, da završimo sezonu na najbolji mogući način. Ne znam zašto želja nije postojala na startu, trener je tu prvi krivac. Sautempton je igrao dobro posle prvog gola, bilo je teško vratiti se, ali uspeli smo.

Ključan u preokretu bio je Olivije Žiru, koji je ušao u igru sa klupe i dao dva gola.


- Srećan sam zbog Žirua. Poznajemo Olivijea jako dobro, on ima specifične karakteristike, igrao je dobro.
RepublikaFoto: twitter.com/ChelseaFC
Olivije Žiru

Levi bek Čelsija Markos Alonso trebalo je da dobije crveni karton posle starta na Šejnu Longu, ali sudija Majkl Din u potpunosti je prevideo neoprezan potez Španca u 44. minutu.

- Nisam video taj start i ne želim da komentarišem odluke sudije - zaključio je Konte. 

Plavci su prekinuli niz od tri poraza na gostovanjima i sada imaju 60 bodova na petom mestu, sedam manje i meč više od Totenhema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading