ĐUKIĆ ISKREN: NAŠIH GLUPIH 10 MINUTA DONELO POBEDU ZVEZDI!

Autor:

Sport

14.04.2018

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je "glupih 10 minuta" njegove ekipe donelo pobedu Crvenoj zvezdi u večerašnjem derbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević i Đukić

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Glavno je bilo tih naših glupih 10 minuta u kojim smo poklonili pobedu rivalu, grešili smo, gubili smo lopte kroz sredinu i to nas je koštalo. Posle nije ni bilo puno fudbala, sve je bilo prekidanje, nije bilo neke lepote - rekao je Đukić za Arenu sport posle meča.

Fudbaleri Partizana izgubili su u gostima od Zvezde sa 2:1 u 157. "večitom" derbiju.

Crveno-beli sada imaju devet bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

- Devet bodova je velika prednost, ali naša obaveza je da igramo do kraja i da popravimo sliku - rekao je Đukić.

Đukić je potom na konferenciji za novinare ocenio da je Crvena zvezda posle ovog trijumfa u "večitom" derbiju "ima titulu u svojim rukama".

- Devet bodova je velika prednost, ali Partizan ima obavezu da igra do kraja i da uradi sve najbolje. Zvezda ima titulu u svojim rukama, zavisi od sebe - rekao je Đukić i nastavio:

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Sami smo krivi što smo izgubili. U 10 minuta smo dozvolili protivniku da iskoristi naše greške i da nas pobedi. Posle nije bilo mnogo fudbala, bilo je prekida, ni u jednom trenutku nismo mogli da uhvatimo ritam, tako da je u tih 10 minuta bila završena utakmica.

Upitan zašto nije bilo reakcije posle prvog i drugog gola, Đukić je rekao da "nije bilo utakmice".

- Nije ni bilo utakmice, ako izbrojite koliko je faulova bilo i prekida, a utakmica je produžena samo pet minuta. Pa izmene, valjanje... Zbog toga ja krivim sudije, jer nisu dozvolile fudbal - rekao je trener crno-belih.

On je dodao da njegova ekipa nije dobro ušla u meč, "nije bila agresivna, jednostavna i dozvolila je da se igra kroz sredinu".

Đukić je za nerede na tribinama rekao da su "ružna slika koja se šalje u svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading