(VIDEO) Slavilo se celu noć: JEDAN OD NAJSTARIJIH ENGLESKIH KLUBOVA SE VRAĆA U PREMIJER LIGU!

Sport

15.04.2018

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šest godina igranja u Čempionšipu (druga liga Engleske) fudbaleri Vulverhemptona od naredne sezone ponovo će biti članova Premijer lige.

RepublikaFoto: twitter.com/Barry Douglas
"Vulvsi" tokom cele sezone bili na prvom mestu

Posao za klub koji je osnovan 1877. godine obavio je Brentford remijem protiv Fulama, nakon čega su "vukovi" i matematički obezbedili prolaz u najviši rang.

Tako će ekipa Nuna Espirita Santa protiv Birmingema odigrati svečarski meč, na kom će sa navijačima moći da proslave igranje u Premijer ligi od jeseni.

Vulvsi su od početka do kraja predvodili trku u drugoj ligi, bili za koplje ispred ostalih protivnika, a za 42 utakmice u vrlo ujednačenoj ligi imali su 28 pobeda i prvi su obezbedili plasman u možda najjači fudbalski šampionat na svetu.

Drugog direktnog putnika u PL dobićemo između Kardifa, Fulama, ili Aston Vile, pri čemu treba pomenuti da Kardif ima bod više od tima Slaviše Jokanovića i sudbinu u svojim rukama. Timovi od 3. do 6. mesta na tabeli ići će u plej-of za plasman u najviši rang.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading