UBILI SMO PARTIZAN GOLOVIMA NAŠIH ŽIVOTA!

Sport

16.04.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle godinu dana pauze titula se gotovo izvesno vraća na Marakanu, a najzaslužniji za to su Zvezdino krilo Nemanja Radonjić i napadač Aleksandar Pešić, koji su golovima ubili Partizan u 157. večitom derbiju (2:1) i odlučili šampionsku trku. Crveno-beli sada imaju nedostižnih devet bodova viška u odnosu na komšije na šest kola pre kraja šampionata.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Radonjić i Pešić u razgovoru za Srpski telegraf poručili su da su im ovo najdraži golovi u životu i svaki je na svoj način opisao koliko mu znači činjenica da su presudili najvećem rivalu. Crno-bele je načeo Radonjić, kojem je to bio prvi gol u Superligi ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
PEŠIĆ: Milijaš mi je rekao kako da matiram Stojkovića

DEČAČKI SAN

- S obzirom na to da u Superligi nisam postigao još nijedan gol, drago mi je da sam to učinio baš na derbiju. Ako mene pitate, ne moram više nijedan da dam. Ispunio mi se dečački san. Svaki igrač koji igra u Zvezdi razmišlja o golu u derbiju. Tresao sam mreže i Krasnodara i BATE Borisova, ali ovo je nešto posebno - rekao je Radonjić, a potom i otkrio zanimljiv detalj:

- Ne znam ni da li je Stojke mogao nešto da učini, baš lepo sam pogodio. Isti takav gol sam postigao na zagrevanju pre utakmice. Pomoćni trener Kosanović mi dodaje loptu, ja šutiram, lopta se od stative odbija u mrežu.

Bez dlake na jeziku, bivši fudbaler Čukaričkog istakao je da se nada pozivu selektora Mladena Krstajića za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

- Radiću još više i bolje. Ako nastavim ovako, nadam se pozivu.

Da je najbolji i najubojitiji napadač domaćeg šampionata, Aleksandar Pešić konačno je pokazao na velikoj utakmici. Bio je tragičar protiv CSKA u Moskvi u šesnaestini finala Lige Evrope, ali se vratio kada je trebalo rešiti prvenstvo.

RepublikaFoto: Starsport
1. gol postigao je Radonjić u Superligi Srbije

ZABORAVIO MOSKVU

- Vratilo se kad treba. Moskvu sam odavno zaboravio. Uz to, ovaj gol, koji sam dao Partizanu, bio je i efektan. Važno je da vratimo titulu. Nikada ne bih menjao ovaj gol ni za jedan drugi. Titula je titula! - kazao je Pešić, vlasnik 27 golova u Superligi.

Popularni Šilja šmekerski je bocnuo loptu preko Vladimira Stojkovića, a kaže da je savet dobio od Nenada Milijaša.

- Pre utakmice uvek pričam sa golmanima Borjanom i Supićem i najiskusnijem igračem Milijašem. Upravo mi je Milijaš dao savet pre utakmice ako izađem pred Stojkovića. Rekao mi je da uvek ide u noge i da tada loptu samo bocnem preko njega. Kad sam je primio, samo sam o tome razmišljao, da je bocnem i postignem gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading