Da li Tijago Silva i Bejl vraćaju vrhunski fudbal u Milano?

Autor:

Sport

15.04.2018

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenosi italijanski “Sky” očekuje se burno leto kada je u pitanju merkato na Apeninskom poluostrvu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Naime, ljubimac navijača Milana Tijago Silva izrazio je želju da se vrati na “San Siro” i zaigra u odbrani sa Leonardom Bonućijem. Brazilac će morati da spusti zahteve i gotovo prepolovi primanja u odnosu na ona koja ima u PSŽ-u (12 miliona evra po sezoni), ali je on sam istakao da to neće biti veliki problem jer je želja za crveno-crnim dresom prevelike.

S druge strane, Inter bi eventualnom prodajom Ikardija i Brozovića zaradio dovoljno da može da ispuni očekivanja Real Madrida kada je u pitanju transfer Gereta Bejla.

RepublikaFoto: instagram.com/acmilan
FK Milano

Velšanin je te 2013. godine došao iz Totenhema u Madrid za tada astronomskih 101 milion evropskih nočanica, što je bio rekord u svetu fudbala.

Zinedin Zidan i Geret Bejl su u otvorenom sukobu odavno, Francuz je ljut na predsednika Florentina Pereza što nije prodao Velšanina, pa je rastanak na kraju ove sezone neminovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading