Bivši predsednik Partizana napao sadašnjeg: KLUB JE NA IZDISAJU

Autor:

Sport

17.04.2018

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić udario je na sadašnjeg prvog čoveka kluba Milorada Vučelića i optužio ga da prikriva koliki je zaista dug crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Đurić i Milorad Vučelić

Đurić je poručio da sadašnje rukovodstvo crno-belih privodi kraju svoju istinsku misiju - da uništi Partizan.

- Ne mogu više da ćutim! Misija uništavanja Partizana se privodi kraju, klub je na izdisaju i sigurno su srećni kada vide šta su uradili. Rasprodali su ceo tim koji su zatekli, neke igrače su pustili bez obeštećenja, a ne vidim koga dalje mogu da prodaju - istakao je Đurić za Alo.

On tvrdi da je istinski dug kluba mnogo veći nego što to pričaju čelnici Partizana.

- Predsednik Vučelić je rekao da je dug veći od 20 miliona, a cela zemlja priča da je 32 miliona. Uostalom, zašto na Skupštini nisu pokazali završni račun? Postali smo eksportno preduzeće za izvoz fudbalera, a sve zarad ličnih interesa - istakao je Đurić.

Bivši predsednik Partizana je posebno gađao čelnike kluba tamo gde su "najranjiviji".

- Dovodimo igrače koji nemaju kvalitet ni za Teleoptik. Ljudi, pa taj Suma, koji je plaćen 1,65 miliona evra, ne može da igra ni Prvu ligu Srbije - bocnuo je Dragan Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading