Potvrda da Murinjo voli Srbe: Nejmarov transfer u senci SMS-ovog

Autor:

Sport

17.04.2018

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da će Mančester junajted sigurno ostati bez dvojice vezista, Karik završava karijeru, Felaini odlazi bez obeštećenja, a mediji spekulišu i o odlasku Pola Pogbe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Ipak Murinjo uverava javnost da Francuz neće napustiti klub i da neće uraditi ništa ludo u prelaznom roku i da se neće obazirati na ono što čine komšije iz Sitija.


Ali, jasno je, vezni red će sigurno pretrpeti promene, pa se kao prve dve mete navode na Milinković Savić za koga je Junajted spreman da ponudi oko 100 miliona evra.

Druga meta je lakša, Fred iz Šahtjora od koga je Siti, čini se odustao, pa bi  Junajted mogao da dođe do pomenutog Brazilca bez problema.

Odlazak Pogbe bi nametnuo verovatno nova rešenja, sigurno je da će Murinjo probati da plati klauzulu i dovede Umtitija za odbranu, kao i Aleksa Sandra iz Juventusa za levu stranu. Naravno spekuliše se da su "Đavoli" spremili paprenu ponudu za Nejmara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading