Šarac: Imamo problem da sastavimo tim, ali daćemo sve od sebe protiv Partizana

Autor:

Sport

17.04.2018

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćni trener Čukaričkog Dragan Šarac izjavio je da je Partizan apsolutni favorit u predstojećem polufinalu Kupa Srbije.

RepublikaFoto: fkcukaricki.rs
Šarac sa stručnim štabom Čukaričkog

Prvi meč ova dva kluba je na programu u sredu od 18.30 na Banovom brdu.

- Očekuje nas jedan težak meč protiv Partizana koji je apsolutni favorit. Ne samo u ovoj utakmici, nego i za osvajanje Kupa - rekao je Šarac, pomoćni trener Čuke i dodao:

- Igramo bez Stevanovića i Puškarića koji su dobili crvene kartone protiv Radničkog, zatim i Zorića kom je na istom meču polomljena vilica. Imamo još nekolicinu povređenih i sa temperaturom. Videćemo pred utakmicu kakva je situacija i ko će uopšte moći da igra. Veoma smo hendikepirani, ali ćemo dati sve od sebe da pokušamo da izvučemo povoljan rezultat.

Šarac je priznao da su dešavanja na meču protiv Radničkog uticala na ekipu.

- Mnogo je energije potrošeno posle te utakmice. Nije im bilo lako, ali ćemo zajedno pokušati da se dignemo koliko možemo i pokušamo barem da ne primimo gol - jasan je bio Šarac.

Revanš duel ova dva tima je na programu 9. maja na stadionu Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading