DIGARI OPLEO PO BRAZILSKOJ ZVEZDI: Nejmar je ponizio saigrače! Zar mu je poker važniji od titule?

Autor:

Sport

17.04.2018

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši francuski fudbalski reprezentativac Kristof Dugari žestoko je kritikovao zvezdu Pari Sen Žermena Nejmara tvrdeći da Brazilac ne poštuje pariski klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar se u Brazilu oporavlja od povrede

PSŽ je pobedom nad Monakom od 7:1 obezbedio titulu šampiona Francuske. Nejmar, koji se oporavlja od povrede, nije bio sa saigračimada proslavi titulu, već je u domovini igrao poker sa prijateljima.

- Ne mogu da verujem što taj dečko radi. Umesto da je došao da pruži podršku saigračima, on po društvenim mrežama objavljuje fotografije kako s prijateljima igra poker. Neshvatljivo mi je takvo ponašanje. Dali su mu ulogu vođe, šta god da je tražio, a on nije mislio da je vredno da se pojavi na slavlju. Nije mi jasno zašto klub pristaje na takve stvari - rekao je Dugari.

Nejmar je u letnjem prelaznom roku stigao u PSŽ iz Barselone za 222 miliona evra.


- Zanima me kako će Nejmar moći da pogleda saigrače u oči nakon što ih je ovako ponizio. Pljunuo je na klub. Njemu nije stalo do PSŽ. Da je i dalje igrač Barselone i da se ovako nešto desilo, verujte da bi došao na proslavu. Nikad mi nisu bili jasni igrači kojima je stalo samo do sebe. Fudbal je kolektivna igra i jedino tim kao celina može da uspe. Nikad individualac ma kako dobar bio, neće sam ništa da uradi. I onda neki misle da PSŽ sa tim stavom može da osvoji Ligu šampiona smešno - istakao je Digari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading