Sin Vladana Milojevića otkrio: OTAC ME JE PODRŽAO DA IGRAM ZA GRČKU!

Autor: Telegraf

Sport

18.04.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Vladana Milojevića, Nemanja, oduševio je grčku javnost nakon što je izabrao da nastupa za selekciju "Helena". Njegov otac je prvo kao igrač, zatim kao trener veći deo karijere proveo u Grčkoj.

RepublikaFoto: Promo foto
Mlađi Milojević odlučio da reprezentativnu karijeru gradi u Grčkoj

Nemanja Milojević je izjavio da razlog zbog koga je odabrao Grčku pre Srbije neće otkrivati.

- Stvarno ću zadržati razlog odluke da igram za Grčku zadržati za sebe, ali ću reći da sam poziv prihvatio bez razmišljanja, čim je stigao. Više srcem, čast je igrati u Grčkoj i nadam se da ću pomoći reprezentaciji koliko je god moguće.

On ističe da je otac bio uz njega kada je donosio odluku.

- Podržao me je i rekao mi je da slušam svoje srce. Zna koliko volim zemlju gde sam rođen i gde sam odrastao, često dolazim ovde i za mene je dobro da uđem u nacionalni tim. Velika čast za mene bi bio poziv Srbije, ne znam šta će budućnost doneti. Sada želim da se borim za one koji su me pozvali i ukazali mi poverenje. Optimista sam da ćemo uspeti.

On kaže da mu otac uvek bio podrška.

- Nije, mnogo razgovaramo, govori mi šta da ispravim, tu je kad zatreba. Ne želim da on bude razlog za moj napredak, već timovi u kojima igram i treneri sa kojima radim. Ali on je kod kuće neverovatna podrška, prednost i savetodavac. Mama je veći kritičar.

Što se tiče fudbalera iz fudbalske selekcije Srbije izdvojio je nekoliko igrača koji su po njegovom ukusu.

- Nekoliko igrača, ne mogu da odaberem. Volim kako se bori Tadić, odličan je Matić, očekujem velike rezultate na Svetskom prvenstvu. Srbija ima veoma jak tim i može mnogo - rekao je Milojević.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading