Gatuzo preti Hrvatu: DAJ GOL, ILI LETIŠ NA KLUPU!

Autor:

Sport

18.04.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski "Tutosport" prenosi informaciju iz Milana, koja kaže da je trener "roso-nera" Đenaro Gatuzo postavio ultimatum svom napadaču Nikoli Kaliniću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalinićevo vreme u Milani skoro iscurilo

Gatuzo je pre nekoliko dana pohvalio hrvatskog igrača za dobro odrađen "prljav posao" u duelu protiv Napolija, ali su golovi ono zbog čega je doveden u redove Milana iz Fiorentine.

Kalinić je ove godine upisao 34 meča, ali je postigao svega 5 pogodaka, što je vrlo mizeran učinak. Tako se šuška da je Gatuzo rešio da mu ponudi poslednju šansu, pa će protiv Torina morati da pogodi mrežu, jer će u protivnom do kraja sezone biti van tima.

Trener Milana je rešio da ubuduće daje šansu samo Kutroneu i Silvi, koji nisu bili preterano raspoloženi u prethodnom delu sezone, ali su opet bili daleko korisniji za ekipu.

Kutrone je ove sezone odigrao 40 utakmica u svim takmičenjima i postigao 15 golova, dok se Andre Silva na 37 nastupa upisao 10 puta u strelce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading