Kazne za Donalda i Sumu: "Večiti" čekaju nedelju dana zbog obimnog materijala

Autor:

Sport

19.04.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zasedali su u četvrtak i doneli odluke vezane za utakmice odigrane prošlog vikenda.

RepublikaFoto: Starsport
Mičel Donald i Suma

U centru pažnje našao se 157. "večiti" derbi na kojem su ponovo viđeni neredi na tribinama, a strasti su u završnici utakmice uzavrele i na samom terenu.

Predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović potvrdio je za portal "Mondo" da su protiv "večitih" pokrenuti postupci i da bi konačna odluka o kaznama trebalo da bude izrečena tek za nedelju dana.

- Obiman materijal je prikupljen tako da smo otvorili disciplinski postupak protiv oba kluba i zatražili dodatno izjašnjavanje i od Crvene zvezde i od Partizana. Previše stvari moramo da uzmemo u obzir, tako da očekujem da će epilog biti poznat narednog četvrtka - rekao je Stevanović.


Nakon "večitog" derbija pisalo se o mogućnosti da Zvezdi i Partizanu ponovo budu oduzeti bodovi ali se za sada radi o spekulacijama koje u Disciplinskoj komisiji niko nije želeo da komentariše.

Na zasedanju kazne su izrečene prvotimcima Partizana i Crvene zvezde Sejdubi Sumi i Mičelu Donaldu koji su se u sudijskoj nadoknadi našli u klinču iza gola podno južne tribine.

Kako je sudija Danilo Grujić obojici pokazao direktne crvene kartone odlučeno je da Sejduba Suma i Mičel Donald budu suspendovani na sledeće dve utakmice.

To znači da reprezentativac Gvineje neće moći da nastupi u duelima sa Čukaričkim i Radničkim, dok će Donald propustiti Zvezdino gostovanje u Nišu i duel sa Čukom na "Marakani".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading