NEJMAR POSLAO JAKU PORUKU: Da li Srbija treba da se plaši?

Autor: Tanjug

Sport

20.04.2018

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar da Silva označio je saigrače iz reprezentacije Gabrijela Žezusa i Filipea Kutinja, uz sebe, za one koji bi mogli da zablistaju na Svetskom prvenstvu u Rusiji, već od grupne faze u kojoj im je rival i Srbija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Zvezda Pari Sen Žermena, trenutno je u Brazilu gde se oporavlja od povrede, pored brazilskih fudbalera mnogo očekuje i od Kristijana Ronalda, Lionela Mesija, Mohameda Salaha i Luisa Suareza.

- Postoji mnogo kvalitetnih fudbalera, čim je u pitanju Svetsko prvenstvo znači da dolaze najbolji. Mislim da Žezus i Kutinju mogu da naprave razliku - rekao je Nejmar za lokalni "Globo Esporte".

Nejmar smatra da Brazil ima najkvalitetniji sastav na Mundijalu.

- Salah ne igra za jaku selekciju, ali može da ima dobar Mundijal. Tu su isto odlični Ronaldo, Mesi, Azar, De Brujne, Suarez... Verujem da mogu daleko, ali nadam se ne preko Brazila. Drago mi je što predvodim ovakav tim, mislim da je najjači i uradićemo sve da dođemo do trofeja - zaključio je Nejmar.

Pored Srbije i Brazila E grupu na SP čine još Švajcarska i Kostarika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading