Ibrahimović otkrio zašto je odbio ponudu od 100 miliona dolara!

Autor:

Sport

20.04.2018

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Šveđanin Zlatan Ibrahimović potvrdio je da je imao ponudu iz Kine vrednu 100 miliona dolara za dve godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibrahimović odbio kineske milione

Ibrahimović je napustio Mančester junajted i odlučio da karijeru nastavi u LA Galaksima. On će u američkom klubu zarađivati 1,5 miliona dolara po sezoni.

- Ovo je veliki izazov za mene. Želeo sam da dođem u Ameriku i da igram za Galaksi. Nije sve u novcu. Iskreno, nisam ni znao koliki ugovor ću imati ovde.  Nakon oporavka od teške povrede samo želim da budem srećan, da mirišem travu, šutiram loptu i radim ono što radim poslednjih 20 godina. To nema cenu - rekao je Ibrahimović.

On je istakao da želi da sa Galaksima osvaja trofeje.

- Želim da donesem trofeje mom klubu i da budem deo istorije. Jedan sam od onih koji su napravili razliku i osvajali trofeje, jer sve je u pobedama. Igrao sam za najbolje svetske klubove i sa najboljim igračima, svuda sam pobeđivao. Ne vidim zašto bi Galaksi bio izuzetak - kazao je Šveđanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading