Selektor Švedske precrtao Zlatana

Autor:

Sport

20.04.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor švedske fudbalske reprezentacije Jane Anderson poručio je da ne računa na Zlatana Ibrahimovića za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ibrahimović ipak neće igrati

Ibrahimović je nedavno prešao iz Mančester junajteda u LA Galaksi. On se povukao iz nacionalnog tima posle EP 2016. godine.

U međuvremenu pojavile su se informacije da bi mogao da se vrati u nacionalni tim Švedske, koji će igrati na Mundijalu u Rusiji.

- Uspeli smo da se plasiramo na SP i bez njega. Mislim da možemo dobro da igramo u Rusiji i bez Zlatana. Igramo kao tim.... Sa Zlatanom, koji je individualac, igra će se vrteti oko njega. Međutim, bez njega igramo više kao tim - rekao je golman Švedske Karl-Johan Jonson.

Anderson je otklonio sve dileme.
 
- Ibrahimović ide u Rusiju? Ne, apsolutno ne. Već je rekao da više ne misli da igra za nas, to smo rešili. U kombinaciji za tim nisu ni ostali igrači koji su se ranije oprostili. Nikako ne razumem ove spekulacije. Ne znam o čemu to Zlatan priča. Sve je završeno njegovom penzijom - dodao je Anderson.

Ibrahimović je za Švedsku odigrao 116 utakmica, a postigao je 62 gola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading