JOKANOVIĆ O MITORVIĆEVOM TRANSFERU: Sve je otvoreno, ali nije pod mojom kontrolom

Autor:

Sport

21.04.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović briljira ovog proleća u dresu Fulama i to se može reći posle gotovo svake utakmice ekipe Slaviše Jokanovića u Čempionšipu, sa popularnim Mitrom u timu.

RepublikaFoto: twitter.com/Grosvenor Sport
Slaviša Jokanović

U petak su upisali još jednu važnu pobedu u trci za plasman u Premijer ligu, savladali su Milvol sa 3:0, Mitrović je postigao treći gol, a ima velike zasluge i za prvi koji je delo Rajana Sesenjona.

Posle meča, engleski novinari postavili su treneru Jokanoviću pitanja u vezi sa mogućnostima ostanka Mitrovića i u narednoj sezoni u Fulamu.

- On radi sjajnu stvar za nas, klub je doneo pravu odluku kada ga je angažovao da nam pomogne. 

Ne znam šta će se dogoditi u budućnosti, pre svega on je fudbaler Njukasla i pred njim je Svetsko prvenstvo. Ja znam da je on zaista srećan ovde i u klubu i u gradu i sigurno zna da sam i ja prezadovoljan njegovim igrama. Sve je otvoreno. S jedne strane ja bih voleo da on ostane sa nama, verovatno i on želi to isto, ali videćemo šta je realno da se dogodi. To već nije pod mojom kontrolom...- priznaje Jokanović.
RepublikaFoto: twitter.com/Magpies Related
Aleksandar Mitrović

Jasno je, ako Fulam uspe da izbori plasman u Premijer ligu, imaće velike šanse da ga zadrži u svojim redovima, ali ako ostane u Čempionšipu, to već ne bi bilo realno, s obzirom da je srpski napadač ovog proleća pokazao da zaslužuje da igra u (naj)jačoj ligi.

Da li će to onda opet biti u Njukaslu odakle je zimus jedva čekao da ode, ili u nekom drugom premijerligaškom klubu, videćemo vrlo brzo. Podsetimo, već se pominju i Kristal Palas, Barnli, Vest Hem...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading