Boka se nije šalila: Bufon pristao na razgovor

Autor:

Sport

21.04.2018

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana su italijanski mediji pisali da bi Đanluiđi Bufon mogao da produži svoju karijeru i to u Argentini, a sada su iz Boke Juniors potvrdili da su kontaktirali 40-godišnjeg golmana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Điđi Bufon

Ugovor koji Đanluiđi Bufon ima sa Juventusom ističe na kraju juna, a legendarni golman je najavio da završava igračku karijeru. Iz Boke Juniors potvrđuju da su razgovarali sa Điđijem.

- Predsednik Danijel Anheliki mi je rekao da su zvali Bufona i da su ga pitali da dođe, ali je on samo rekao da je pristao da razgovara ali posle 17. maja - kazao je trener Boke Giljermo BarosSkeloto.

Đanluiđi Bufon je ranije rekao da bi svoju karijeru produžio samo ako bi Juventus ove sezone osvojio Ligu šampiona. Điđi je ostao bez trofeja u tom takmičenju posle dramatičnog meča u Madridu protiv Reala, a možda bi mogao da se zadovolji zamenom za evropsko kontinentalno takmičenje.

Boka bi naime sa Bufonom želela da napadne južnoafričku Kopa libertadores. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading