Može da bude spokojan: Real nudi više para Ronaldu

Autor:

Sport

21.04.2018

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelni ljudi madridskog Reala su kazali Kristijanu Ronaldu da može da očekuje novi ugovor veoma uskoro, a na njemu će pisati veća cifra od trenutne koju Portugalac prima.

Kristijano Ronaldo

Najboljem igraču sveta Kristijanu Ronaldu je još posle finala prošlogodišnje Lige šampiona u Kardifu obećano da će dobiti ponudu sa novim ugovorom. Generalni direktor Hoze Anhel Sančez je takođe kazao Ronaldu da će mu plata novim ugovorom biti veća. 

Ne zna se tačno koliko će Portugalac zarađivati od sledeće sezone ali je sigurno da će Ronaldo potpisati novi ugovor pre Svetskog prvenstva kako bi mogao da se potpuno fokusira na to takmičenje. 

Po spekulacijama Kristijano bi mogao da zarađuje između 20 i 30 miliona evra godišnje, ali bi i pored takve plate bio manje plaćen od superstara PSŽ Nejmara koji prima 35 miliona. Aktuelni Ronaldov ugovor traje do 2021. godine, a po novom to ne bi bilo promenjeno.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading