MATIĆ O POGBI: Mora da ima više sampouzdanja

Autor:

Sport

21.04.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Mančester junajteda Nemanja Matić kazao je da njegov saigrač Pol Pogba sjajan igrač, ali da češće treba da pruža dobre partije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukaku sa Matićem i Pogbom

25-godišnji Pogba kritikovan je zbog nedovoljno dobrih izdanja ove godine, a menadžer Žoze Murinjo povremeno je nezadovoljan njegovom formom.

Ipak, francuski internacionalac je odigrao sjajan meč protiv gradskog rivala Sitija početkom meseca, kada je postigao dva gola i na taj način učestvovao u pobedi svog tima od 3:2. Matić je apelovao na Pogbu da češće pruži takav učinak.

- Sa kvalitetima i ličnošču koje poseduje, on mora da ima više samopouzdanja, mora da preuzme više odgovornosti - istakao je Matić i dodao, 

- Naravno da je još mlad, može da se popravi, to je pokazao na utakmici protiv Sitija. Pokazao je da uvek može da igra bolje. Preuzeo je odgovornost, postigao je golove i dao je i drugim igračima više samopouzdanja. Posle njegovog prvog gola, počeli smo da verujemo da možemo da postignemo nešto. Upravo je to ono što on mora da uradi.

Pogba je u 23 premijerligaške utakmice upisao pet golova i 10 asistencija, a Matić smatra da je očigledno šta Pogba sve može da učini:

- On je sjajan igrač. Mnogo trči, vešt je sa loptom, može da postiže pogotke, a i da brani veoma dobro - zaključio je srpski defanzivni vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading