LEGENDA ARSENALA TVRDI: Venger nije otišao sam! Dobio je otkaz!

Autor:

Sport

22.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Arsenala Jan Rajt izjavio je da je menadžer "tobdžija" Arsen Venger dobio otkaz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Venger odlazi na kraju sezone iz Arsenala

Venger je u petak saopštio da se povlači na kraju sezone iako ima ugovor sa Arsenalom do juna 2019. godine. Francuski trener je odlučio da se povuče posle 22 godine na klupi londonskog kluba.

Međutim, Rajt tvrdi da Venger nije otišao svojom voljom, već da je dobio otkaz.

- Venger je čovek principa, iskrenosti i čovek od integriteta. Zato sam ubeđen da je on otpušten i da nije sam podneo ostavku - rekao je Rajt. 

On je istakao da bi Venger odoleo pritisku i uvredama navijača kojima je bio izložen tokom poslednjih nekoliko sezona na klupi Arsenala.

- Pretpostavljam da nećemo saznati ko je odgovoran jer će se odgovorni uvek sakrivati jedni iza drugih. Venger je imao konferenciju za štampu na kojoj nije bilo ni nagoveštaja ovoga, a sledećeg dana je objavljeno da odlazi. U svakom slučaju on može da podigne glavu. Bez obzira kakvi su rezultati njega treba ispratiti kao pravu Arsenalovu legendu. Toliko mu dugujemo - zaključio je Rajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading