GATUZO: Ne smemo ovako da se brukamo

Autor:

Sport

22.04.2018

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Milana Đenaro Gatuzo nije štedeo reči posle poraza njegove ekipe od Beneventa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đenaro Gatuzo sa fudbalerima Milana

- Ja sam prvi koji je odgovoran za ovo što se desilo. Evidentno je da je ovaj tim u sunovratu. Kada igrate bez duše, budete ovako poniženi. I kada budemo analizirali sve što se desilo, alibiji će se raspasti. Kada ovako nastupiš protiv Beneventa koji igra dobar fudbal iako je na dnu tabele - jasno je da nemaš dušu, ni želju.

Gatuzo smatra da Milan ne sme da gubi od ekipa poput Beneventa.

- Nosimo dres prestižnog kluba i ne smemo ovako da se brukamo. Sve je išlo naopako. Kutrone je išao preširoko jer nije mogao da nađe prostor u polju. A tokom nedelje smo radili dobro i videli su se pozitivni signali. Ali, kada smo došli na prvu prepreku tokom utakmice, nismo znali da reagujemo. Mi smo potpuno prazni. Izgledalo je kao da samo sedimo na terenu i radimo posao samo koliko moramo.

On pred novinarima nije skrivao da je nezadovoljan.

- Ne mogu da vas lažem.  Mi se mučimo. Protivnicima nije teško da nas pobede. U utakmicu ulazimo kasno, povučeni smo, tromi... To je naš problem. Ne mogu da kažem da nemamo motivaciju, jer se i dalje borimo za mesto u Ligi Evrope i mi smo Milan - mi moramo svaki put da idemo na pobedu - zaključio je Gatuzo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading