Pešić: Najvažnije je da Zvezda pobeđuje

Autor:

Sport

22.04.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić izjavio je da ne juri rekorde, već da igra za ekipu, pošto je istakao da je najvažnije da crveno-beli što pre osvoje šampionsku titulu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Pešić nastavio da rešeta mreže

Zvezda je u Nišu pobedila Radnički 3:1, a Pešić je postigao jedan gol na ovoj utakmici.

- Svaki igrač pre penala razmišlja o tom momentu kako će šutnuti, šta treba da uradi. Tako je bilo i juče sa mnom, ali zaista imam sigurnost koja je nastala kao posledica dobrih partija moje ekipe. Podjednako me raduje i to što sam upisao novu asistenciju. Mogu da kažem da je bila lepa, Ben se odlično snašao sa loptom koju sam mu poslao. Moglo je tu da bude i još asistencija, ali najvažnije je da smo pobedili i osvojili nova tri boda. Najvažnije je da pobeđujemo, već sam mnogo puta rekao da ne jurim nikakve brojke i rekorde. Igram za ekipu, a takve stvare dolaze same po sebi, kako mi je zapisano, tako će biti – rekao je Pešić.

Pešić, koji je rođeni Nišlija, odlično se snalazi na Čairu.

- Nema nekog posebnog recepta niti inspracije, tako se pogodilo. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama, ne samo u Nišu, već svuda. Prijalo mi je što sam na jučerašnjoj utakmici imao podršku sa tribine porodice, kao i najbližih prijatelja - dodao je on.

Pešić se osvrnuo i na učinak svoje ekipe u pobedi protiv Radničkog.

- Postavili smo sebi cilj da što pre matematički obezbedimo titulu i zato nam je svaka pobeda u plej-ofu izuzetno važna. Juče smo u Nišu odigrali zaista dobru utakmicu. Kao što je i trener Vladan Milojević rekao, imali smo sjajne periode igre, pa onda bude zatišje na terenu pred novi nalet. Mogli smo i ubedljivije da pobedimo, propustili smo neke šanse, ali u drugom poluvremenu smo napravili razliku od dva gola i sigurno priveli utakmicu kraju - istakao je Pešić.

Crvena zvezda će u sredu na svom terenu igrati protiv Čukaričkog.

- Dosta utakmica je za nama, možda upravo zbog umora dolazi do nekih manjih oscilacija u igri. Čukarički je zaista odlična ekipa, pokazali su to u toku prvenstvu. Imaju sjajnog trenera Nenada Lalatovića koji je dosta doneo ekipi, oni su sada mnogo agresivniji. Biće to sigurno jedna zanimljiva utakmica, a nadam se da ćemo iz nje mi izaći kao pobednici - poručio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading