(VIDEO) Doviđenja Olimpijakos, dobar dan AEK: OKONČANA DOMINACIJA PIREJACA U GRČKOJ!

Sport

23.04.2018

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri AEK-a po 12. put u istoriji osvojili su trofej namenjen najboljem timu Grčke. Ovo je prvi naslov prvaka države za žuto-crne još nakon pune 24 godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
AEK je dva puta savladao Olimpijakos ove godine

AEK je pobedom nad Levadijakosom od 2:0 na domaćem terenu stekao osam bodova prednosti u odnosu na Olimpijakos dva kola pre kraja, čime je matematički obezbeđen trofej.

Razlog zbog koga igrači AEK-a još uvek ne mogu zvanično da otpočnu sa slavljem je činjenica da se još uvek iščekuje odluka FS Grčke na žalbu PAOK-a. Podsetimo duel ovih rivala je prekinut nakon upada navijača kad je poništen regularan gol crno-belima iz Soluna.

Ipak, teško je očekivati da će savez preinačiti svoju prvobitnu odluku, pa je gotovo izvesno da će AEK konačno prekinuti dominaciju Olimpijakosa nakon punih 12 godina.

Prilika za duplu krunu će biti 12. maja kada će igrači AEK-a pokušati da pred svojim fanovima savladaju PAOK u borbi za pehar nacionalnog kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading