Rivaldo ne veruje u Nejmarov povratak u Barsu, ali smatra: MOŽE DA BUDE NAJBOLJI NA SVETU U REALU

Autor:

Sport

23.04.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac Rivaldo, nekada najbolji fudbaler sveta, govorio je o svom sunarodniku Nejmaru i ocenio da je njegov odlazak u PSŽ bio velika greška.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rivaldo

- Nejmar bi morao da igra u nekoj od četiri najjače lige - Španiji, Engleskoj, Italiji ili Nemačkoj, kako bi mogao da pokaže svoj pravi potencijal i dobije pažnju koju zaslužuje.

Bivši fudbaler Barselone smatra da Nejmar mora da napusti Parižane ukoliko želi da postane najbolji na svetu. Rivaldo se dotakao i budućnosti napadača PSŽ-a i otkrio koji klub bi mogao da bude njegova sledeća destinacija.

- Sigurno se neće vratiti u Barselonu, jako je komplikovan njegov odnos sa klub. Prema informacijama koje sam dobio od bliskih ljudi iz sveta fudbala u poslednje vreme, mislim da je vrlo verovatno da će otići u Real Madrid. Verujem da tek tamo može da postane najbolji fudbaler sveta - istakao je Rivaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading