Nevil zna ko je potreban Arsenalu za uspehe

Autor:

Sport

23.04.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venger je nedavno ozvaničio da će napustiti redove Arsenala po završetku sezone, nakon 22 godine provedene u klubu. Momentalno su krenule spekulacije ko bi mogao da ga nasledi na mestu šefa struke "Tobdžija", a prema pisanju engleskih medija glavni kandidat je bivši trener Rome, Selte i Barselone Luis Enrike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geri Nevil

Španac je bez angažmana od kako je minulog leta napustio Barselonu, pa se prema mnogima čini kao logičan izbor.

Geri Nevil ipak smatra da bi Arsenal morao da pokuša da angažuje drugog trenera, a kritikuje i upravo "Tobdžija" što nemaju razrađen plan, kako se već 18 meseci čekalo na ovakvu odluku Arsena Vengera.

- Luis Enrike je favorit, a ja se pitam, gledajući na stvari iz fudbalske perspektive, ko je prava osoba za Arsenal? Luis Enrike je bio uspešan, ali pitanje je šta Arsenal želi da postigne. Da li je to povratak u Ligu šampiona? Ili osvajanje Premijer lige?

- Ukoliko žele ovo drugo, dve stvari moraju da se dogode. Moraju da angažuju trenera koji može da radi iznad svojih mogućnosti, a druga stvar je da uprava Arsenala počne da troši kao Mančester siti, Mančester junajted i Čelsi, ali to je malo verovatno.

Tako im znači treba trener koji može da iznad svojih mogućnosti i prema mom mišljenju savršen kandidat je Dijego Simeone iz Atletiko Madrida - izjavio je Geri Nevil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading