Pitali smo se šta je sa "La Masijom": BARSA ŠAMPION EVROPE!

Autor:

Sport

23.04.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone do 19 godina novi su šampioni Evrope, pošto su u finalu Lige šampiona za mlade savladali Čelsi ubedljvim rezultatom 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Barselone

Mladi Katalonci su u potpunosti dominirali u finalu i Nonu tokom svih 90 minuta igre, ne dozvolivši londonskom timu da uputi nijedan šut u okvir gola Penje.

Najzaslužniji za pobedu Barse bio je napadač Markes Mendes, dvostruki strelac. On je doveo u vođstvo katalonski tim u 33. minutu, na asistenciju Ruisa, da bi u 52. povisio prednost na 2:0.

Konačan rezultat postavio je Ruis, koji je takođe prikazao izvanrednu partiju, u 90+2. minutu, posle čega je označen kraj meča za veliko slavlje ekipe sa Nou Kampa.

Barsa se tako posle tri sezone vraća na evropski tron i sa dve titule u LŠ predstavlja najuspešniji evropski tim. Isti broj ima i Čelsi, koji je šampion bio 2015. i 2016, dok je prošlogodišnji prvak bio Red Bul Salcburg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading