(VIDEO) Zvezda traži pojačanje iz Beneventa, ali nije Đuričić!

Autor:

Sport

24.04.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za pojačanjima već je uveliko u toku u ulici Ljutice Bogdana, a od sada je još jedno ime u opticaju. Biće teško dovesti ovog igrača, ali ukoliko uprava crveno-belih to uspe da odradi biće to možda i najskuplji transfer u istoriji srpskog fudbala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Giljerme između Zvezde i Torina

Želja sportskog sektora kluba iz Ljutice Bogdana je da kvalitetnim strancima pojačaju vezni red i špic napada, a jedna od meta trenutno nastupa u italijanskoj Seriji A.

U pitanju je brazilski ofanzivni vezista Giljerme, koji je u januaru prešao iz poljske Legije u Benevento, prenosi "Mocart sport". Omaleni Brazilac (174 centimetra) ima 26 godina i igra na pozicijama ofanzivnog veznog, desnog krila, polušpica, pa i levog krila i “lažne devetke” u slučaju nužde.

Sa Legijom je osvojio tri titule i dva nacionalna kupa za tri sezone, odigrao 150 utakmica, upisao 21 gol i 23 asistencije. Za Benevento je ovog proleća odigrao 11 utakmica u Seriji A i postigao dva gola, uz dve asistencije.

Giljerme je u italijanskom klubu na pozajmici do juna 2019. godine, ali najverovatnije će već ovog leta promeniti sredinu, jer se Benevento seli u Seriju B.

Problem, možda se ispostavi i nereševim, biće konkurencija u vidu Torina, koji takođe želi da dovede Giljermea, ali "bikovi" mogu da plate daleko više od beogradskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading