Bivši selektor Belgije žestoko opleo po golmanu: KURTOA JE BIO "KRTICA", MINIRAO JE MENE I EKIPU!

Autor:

Sport

24.04.2018

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči uputio je bivši selektor fudbalske reprezentacije Belgije Mark Vilmots na račun prvog golmana selekcije Tiba Kurtoe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kurtoa na udaru bivšeg selektora

Vilmots je čuvara mreže Čelsija optužio da ga je minirao pošto je sve privatne stvari vezane za tim iz svlačionice brzo otkrivao javnosti.

- Imao sam velikih problema. Ja saopštim tim svlačionici u 18 časova, da bi 15 minuta kasnije isti završio na društvenim mrežama. Bilo mi je jasno da sam imao igrača koji prodaje tim. A to je baš ozbiljan prekršaj - priznao je Vilmots.

A onda je otvorio priču o tome kako je Kurtoa bio upleten. Odnosno, kako je njegov Tibov otac delio poverljive informacije.

- Nekoliko francuskih novinara mi je reklo da Kurtoin otac radi nečasne radnje. Gledajte, to mi je samo bio jasan znak da dečko ne poštuje svoju zemlju i tim. To je velika sramota, jer ja moram da čekam na sat pre početka utakmice da bih saznao kako će igrati protivnik.

Na ovaj način su protivnici, ubeđen je Vilmots, bili u povlašćenom položaju u odnosu na njegov tim.

- Protivnici su mogli da se spreme na vreme, sve su znali, što je zaista dramatično. To se nije dešavalo tokom Mundijala u Brazilu.

Nedugo nakon ovakvih teških optužbi oglasio se i otac golmana Tijeri Kurtoa.

- Nikada nisam pričao sa stranim novinarima o taktici našeg tima. S obzirom da sam bio vrhunski igrač i član stručnog štaba evropskog kluba, znam koliko je to delikatna situacija. Ne volim kada informacije cure - kaže Tijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading