Gazda Dinama preti: AKO ME OSUDE POPIĆU OTROV KAO PRALJAK!

Autor:

Sport

24.04.2018

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni gazda zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić izjavio je za hrvatske medije da će usred sudnice ispiti otrov ukoliko ga sudske vlasti osude da je proneverio novac kluba i države prilikom transfera igrača.

RepublikaFoto: instagram.com/zdravko__mamic
Mamić: Nikad u životu ne bih ušao u zatvor nevin!

- Milijardu posto sam siguran da nisam kriv. Ti procesi bi trebali odavno da se obustave jer ih vodi sudija koji nije ovlašćen za to, kao i neovlašćeni tužilac. Ubeđen sam da ću dobiti sve procese koji se vode protiv mene, pa čak i pred evropskim sudovima u Strazburu i Luksemburgu - navodi Mamić.

Zdravko Mamić je povukao pomalo bolesnu paralelu sa osuđenim hrvatskim generalom iz Haga Slobodan Praljkom, koji je u sudnici popio otrov.

- Ako me osude i budem morao u zatvor, uradiću isto što i general Slobodan Praljak. Ja sam vernik i katolik, i to je u mojoj veri nedopustivo. Ali kad sam video što je on uradio, bio sam inspirisan i ja bih, bez ikakve griže savesti, to isto uradio. Nikad u životu ne bih ušao u hrvatski zatvor nevin - rekao je bivši predsednik Dinama.

Međutim i pored reči da nije kriv, Mamić kaže da oseća krivicu.

- Nije mi svejedno. I sada kad pričam, tresem se kao Banjaluka 1968. kad je bio zemljotres. Stanje spisa je za mene savršeno, ali svedoci smo niza nezakonitosti još od početka istrage. Zbog toga se bojim, jer ne verujem u sve pravosudne institucije u Hrvatskoj - poručio je Mamić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading