OGLASIO SE I VIJERA: Volim Arsenal, ali to nije dovoljno da postanem trener

Autor:

Sport

26.04.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Arsenala Patrik Vijera izjavio je da je srećan što se nalazi među kandidatima za novog menadžera Arsenala, ali je dodao da to nije dovoljno da preuzme londonski klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vijera je legenda Arsenala

Vijera je trener Njujork sitija, sa kojim je prvi u Istočnoj konferenciji u MLS ligi. On ima ugovor sa ovim klubom do kraja sezone, koja se završava u novembru.

Arsenal će ostati bez trenera, pošto se Arsen Venger posle 22 godine povlači na kraju sezone.

- Zaista sam srećan zbog toga. Čast mi je što me pominju u vezi sa Arsenalom - volim taj klub. Svoj najbolji fudbal sam tamo igrao i tamo sam izgradio ime. Uvek ću imati duboke veze sa Arsenalom. To nije dovoljno da postanem trener, ali spreman sam da radim u nekom klubu u Evropi - rekao je Vijera.

On je kritikovao navijače Arsenala zbog vređanja Vengera.

- Razumem da navijači mogu da se iznerviraju i da zaborave na sve što se juče dogodilo. Arsen je u klubu 22 godine, ali koliko je imao prilika da trenira veće klubove od Arsenala a to nije učinio pošto mu je Arsenal bio prioritet? Navijači ponekad zaborave na to - istakao je Vijera i dodao:

- Mislim da Venger i dalje ima snagu, ljubav i strast za fudbalom. Siguran sam da u nekom klubu može ponovo nešto da izgradi.

Vijeru je 1996. godine Venger doveo u Arsenal i sa tim londonskim klubom je za devet godina osvojio tri titule u Premijer ligi i tri FA kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading