KATALONCI SPREMAJU RENOVIRANJE NA LETO: Pored Inijeste još jedan vezista napušta Barsu!

Autor:

Sport

26.04.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je kapiten Barselone Andres Inijesta javno saopštio svoju odluku da napusti Barselonu ovog leta, mediji u Španiji javljaju da će uprava da se zahvali još jednom igraču iz veznog reda ekipe Ernestea Valverdea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gomeš nije opravdao uloženi novac

Katalonski list "Sport" preneo je prvi informaciju da će Portugalac Andre Gomeš na leto razdužiti opremu Barse, a navodno je već sklopio usmeni dogovor sa upravom kluba.

Barsa je obećala Gomešu da će pronaći najbolje rešenje za sve tri strane, a to bi trebalo da znači da za početak neko plati 35 miliona evra, koliko je iznosio transfer iz Valensije.

Gomeš želi da nastavi da igra fudbal na najvišem nivou, a već se pominje da sa menadžerom traži najbolju moguću opciju za prelazak u Premijer ligu.

Pored Inijeste i Gomeša spekuliše se da će Barselona dati odrešene ruke u izboru nove sredine još Alešu Vidalu, Luki Dinju i Paku Alkaseru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading