MURINJO LAŽE: Portugalac tvrdi da nije otpisao Salaha, ali je istina sasvim drugačija

Autor:

Sport

27.04.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je da nije krivac što je Egipćanin Mohamed Salah napustio Čelsi kada je on vodio londonski klub.

Murinjo se odrekao Salaha

Egipćanin je na insistiranje Murinja stigao u Čelsi u januaru 2014. On nije uspeo da se izbori za status prvotimca, pa je bio na pozajmicama u Fiorentinu i Romi.

- Ne mogu da ćutim na laži, nisam ja pustio Salaha, već ga doveo u klub. Slao sam ga na pozajmice jer nije bio fizički i mentalno jak za Premijer ligu, hteo sam da ojača - rekao je Murinjo.

Murinjo je objasnio da je u tom trenutku imao mnogo spremnije fudbalere poput Edena Azara i Vilijana.

- Čujem da se priča da je Čelsi izgubio Salaha zbog mene, ali nije istina. Kasnije su odlučili da ga prodaju Romi - dodao je portugalski stručnjak, uz konstataciju da mu je drago što se Salah dokazao.

Salah je potom prešao u Romu, a sada briljira u dresu Liverpula.

Međutim, engleski novinari su otkrili da je Murinjo slagao i podsetili da je on jedini krivac zato što je Salah napustio Čelsi.

- Vidim njegovu budućnost na nekom drugom mestu. Pozajmica ili prodaja, svejedno mi je. Samo da ponuda bude dobra. Imamo pet krila i Salahu je bolje da se ne vraća u Čelsi - rekao je tada Murinjo.

Govoreći o sjajnoj sezoni Salaha, Murinjo je istakao da je misli da je Egipćanin sve iznenadio.

- Mislim da je iznenadio i sebe. On je odličan igrač koji je dostigao vrhunac zrelosti, savršeno se uklopio u stil igre Liverpula -  dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading