ŠAULA: Partizan je bolji od Vojvodine, ali...

Autor: Tanjug

Sport

27.04.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćni trener Vojvodine Goran Šaula očekuje lep ambijent i pravi fudbal u meču protiv Partizana u Novom Sadu, kao i da veruje njegov tim neće ispustiti priliku da pobedi ukoliko mu se ukaže šansa.

RepublikaFoto: fkvojvodina.rs
Veselinović i Šaula

- Iz dobro poznatih razloga, ekipa ne može da odgovori zahtevima koje imamo tokom svih 90 minuta i zato Partizanu prepuštamo ulogu favorita, jer su u ovom momentu bolji tim od nas. Međutim, imamo obavezu da pružimo maksimum i ne odustajemo od pobede, ako nam se ukaže prilika za nju - rekao je Šaula.

On je najavio najjači sastav, bez omladinaca, iako Vojvodina nema prevelike ambicije jer je praktično izgubila trku za izlazak u Evropu.

- Mečevi protiv Partizana, Zvezde i ostalih vodećih timova iz naše lige predstavljaju samo zadovoljstvo. Svakom igraču ću pojedinačno reći kako treba da postupi kako bi odigrao bolje nego što je to bilo do sada - dodao je on.

Za utakmicu protiv crno-belih neće biti Marka Vukasovića, dok je pod velikim znakom pitanja Lazar Zličić.

Mladi štoper Ranko Veselinović prepustio je Partizanu ulogu favorita, pre svega jer je Vojvodina vezala tri poraza.

- Ovaj meč ne dočekujemo u baš sjajnom ritmu. Međutim, naš motiv ne treba da se dovodi u pitanje jer onaj ko nema motiva protiv Partizana ne treba ni da se bavi fudbalom. Ulazimo rasterećeni i da uživamo, jer skoro da nemamo ni teorijske šanse za Evropu. Ići ćemo na osvajanje bodova, na našem stadionu možemo da pobedimo svakoga - izjavio je Veselinović.

Utakmica 4. kola plej-ofa Superlige između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 18.30 na stadionu Karađorđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading