VILŠIR UVEREN DA ĆE ARSENAL IGRATI FINALE LE: Atletiko je imao sreće

Autor: Tanjug

Sport

27.04.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Arsenala Džek Vilšir izjavio je da je ima razloga da veruje da će londonski klub uspeti da slavi protiv Atletika u revanšu i plasira se u finale Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilšir na meču sa Atletikom

Arsenal je uprkos vođstvu i igraču više već od 10. minuta utakmice posle isključenja Šimea Vrsaljka dozvolio Atletiku da izjednači rezultat golom Antoana Grizmana za odličnih 1:1 za Špance.

- Postigli su neverovatno bitan gol u ovoj fazi takmičenja, mada su imali mnogo sreće. Ipak, s obzirom na šanse koje smo stvorili, ukoliko ih ponovimo i realizujemo u Madridu plasiraćemo se u finale - rekao je Višir za klupski sajt.

Reprezentativac Engleske je istakao da je bio dovoljno upoznat sa načinom igre Atletika i da je znao šta je mogao da očekuje od madridskog kluba.

- Znali smo kakvi su to timovi i kojim načom pokušavaju da nas napadnu i dođu do gola, ali mislim da smo u većem delu meča uspeli da ih neutrališemo - rekao je Vilšir.

Revanš se igra za šest dana na madridskom stadionu Vanda Metropolitano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading